Lakásfelújítási hitel

LAKÁSFELÚJÍTÁSI HITEL

ÖN IS PÉNZÜGYI GONDOKTÓL MENTES SZABADSÁGRA VÁGYNA? Vagy korszerűtlen ingatlanban él, magas költségű rezsit fizeti még mindig?

MIÉRT GYARAPÍTJA A DÍJBESZEDŐK ZSEBÉT? AZ ÖN IGÉNYIHEZ, PÉNZÜGYI SZAKÉRTŐNK MEGTALÁLJA A LEGJOBB LEHETŐSÉGET!

A legnagyobb kincsünk, hogy az összes banki termékből naprakész tudásunk van, amit gyakorlatban is alkalmazunk! Mi nem erőltetünk egy bank termékét, vagy küldjük el ÖNT!

KÉRJE TŐLÜNK MOST A NÉLKÜLÖZHETETLEN ÉS KIHAGYHATATLAN HASZNOS AJÁNLATOT ÉS INFORMÁCIÓT!

KÉRJÜK, HA AZONNALI HITELRE VAN SZÜKSÉGE RÉSZLETESEN TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT! SORON KÍVÜL FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

Tel: +36 70329 1543 vagy +36 70 409 0963

Lakásfelújítási hitelért töltse ki az űrlapot MOST!

Az Ön sikere a Mi sikerünk, ezért személyre szabva olyan pénzügyi információkat kap, hogy közben az élete is élhetőbbre vált.

Nagy tisztelettel szolgálatára:

Budai_Gizella_Hitel-gyorsan Nádasdi Szilvia Hitel-gyorsan
Budai Gizella és Nádasdi Szilvia
ügyvezető irodavezető

MILYEN ÜGYEKET VÉGZÜNK RENDSZERESEN?

Az egész ország területéről fogadjuk az érdeklődőket.A kapcsolattartáshoz (pl: dokumentumok eljuttatása) igénybe veheti a futárszolgálatunkat,amelynek díja Budapest 100 km-es körzetében alkalmanként 6.000Ft, 100 km-en kívül 8.000 Ft. Az Euro BB Kft. igen nagy tapasztalattal és kiépült kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Szívesen látjuk irodánkba egy személyes és díjmentes konzultációra.

 • problémás ügyeit bízza szakemberre, előzetes költségek nélkül
 • kérjen FIX- kamatozású hitelt
 • legjobb ajánlat akár 5millió/20évre/30.988Ft/hó
 • ingatlan tulajdonos BAR/KHRvagy kis összegű/1m alatt/ végrehajtás
 • vásárlásnál passzív KHR/BAR
 • adóstárs korhatár nélkül, akár 85 éves is lehet
 • jövedelem legalább minimálbér 75000FT és egyéb juttatások
 • 20-30% önerő ingatlan vásárlásnál: CSOK, +ingatlan bevonása vagy készpénz
 • Az egész ország területéről fogadjuk ügyfeleinket

A HITEL GYORS ÁTFUTÁSI IDEJE TÍZÉVES TAPASZTALATUNKON ÉS FELKÉSZÜLTSÉGÜNKÖN ALAPUL!

Reprezentatív példa – 2017. január 4-től visszavonásig érvényes hatályos kondíciók:

5 millió Ft kölcsönösszeg 20 évre 1 ingatlanfedezettel, akár 30.988,-Ft/hó kamat: 4,26 % THM: 4,6 %

 

LAKÁSFELÚJÍTÁSI HITEL MINIMÁLIS FELTÉTELEI:

 • egyedi esetben akár passzív BAR esetén is megoldható
 • a lakásfelújítás ugyanolyan kedvezményes kamattal igényelhető, mint a vásárlás
 • jövedelem (akár külföldi is): max. 68 évesig, adóstárs felső korhatár nélkül is igényelheti
 • futamidő: 6-30 évig
 • igényelhető hitelösszeg: 500.000 – 50.000.000,-Ft között
 • THM: 3,4 – 8,2 %

Lakásfelújításról akkor beszélünk, ha Ön olyan munkálatokat kíván elvégezni

lakásán vagy házán, amely növelik annak komfortfokozatát.

Lakásfelújítási munkálatnak számít:

 • közművek bevezetése /gáz,víz,csatorna,villany/
 • fűdőszoba kialakítása
 • az épület szigetelése
 • központi fűtésrendszer kialakítása
 • energia takarékosság kialakítás

Lakásfelújítási hitel esetében fontos, hogy most – a munkálatok megkezdése előtt – milyen az ingatlan állapota, mennyi az értéke, és hogyan változik ez a felújítás befejeztével. A hitel összegének megállapításánál minden egyes részlet nagy jelentőséggel bír.

Annak érdekében, hogy a tervezett felújítás teljes egészében elkészülhessen, a kezdéskor kell nagyon körültekintően eljárni. Szakértői segítség nélkül könnyen előfordulhat, hogy már a munkálatok megkezdése után derül ki a konkrét hitelösszeg, ami nem fedezi a teljes lakásfelújítást. A támogatások egy része korszerűsítésre is igényelhető. Sajnos – néhány esetben – az emberek nincsenek tisztában a lehetőségeikkel, ezért nem is tudják kihasználni azokat.

Lakásfelújítás esetén az értékbecslő a szerint értékeli az Ön ingatlanát, hogy milyen felújítási munkálatokat tervez elvégezni. Szükséges Ön vagy szakmunkát elvégző vállalkozással felújítási tervet készíteni, és költségvetést. Általában itt az anyagárak költségéről érdemes írni, majd a munkálatok végén összegyűjteni a számlát.. A hiteligény összegét, rendszerint két részletben folyósítják, az első részletet rögtön a hiteligénylésnél, majd az értékbecslő ellenőrzi az elvégzett munkát, és ezt követően kerül folyósításra a fennmaradó összeg.

Az államilag támogatott lakásfelújítási hitel felvétele esetén fontos tudni, amennyiben a lakásfelújítási munkálatok befejezésétől számított egy éven belül eladásra kerül az ingatlan, akkor a kedvezményeket a kamattámogatást kamataival együtt, vissza kell fizetni.Ha a hitelfelvevő rendelkezik már államilag

támogatott lakáshitellel, így azt 1-éven belül vissza kell fizetni.Szintén nagyon fontos, a kamattámogatással felújított ingatlanban a támogatott személyeknek legalább 50%-os tulajdoni hányaddal kell rendelkezniük.

A támogatott felújítási hitel összege maximum 5 millió lehet, de nem haladhatja meg a költségvetés összegét.

Ha Ön nem jogosult kamattámogatású felújítási hitel felvételére,akkor piaci kamatozás mellett is hozzájuthat a kölcsönhöz, amelynek nincsenek jogszabályi feltételei,valamint a felújítási hitel összege sem maximalizált.

Lakástakarék és elő hitel

A lakástakarék elő hitellel akár, 30 százalékkal kisebb induló törlesztő részletet is elérhet.

Mivel 30 %-os állami támogatást elérhet, kiszámítható és egyenletes a törlesztő részlet. A lakástakarék-pénztárnál havi rendszerességgel megtakarított összegre, aminek a futamideje 4 év, az állam 30 %-os hozamot hozzátesz. Így a bank elő hitelével a lakástakarék futamideje előtt felhasználhatja, a megtakarításának összegét.

Az egész ország területéről fogadjuk ügyfeleinket. A kapcsolattartáshoz (pl. dokumentumok eljuttatása) igénybe veheti a futárszolgálatunkat, amelynek díja Budapest 100 km-es körzetében alkalmanként 6.000 Ft, 100 km-en kívül 8.000 Ft.

Az Euro BB Kft. munkatársai igen nagy tapasztalattal és kiépült kapcsolatrendszerrel rendelkezik!

Szívesen látjuk irodánkba egy személyes és díjmentes konzultációra.

Kérjen ÖN is hitele mellé, törlesztési biztosítást!

A törlesztési biztosítás azért vonzó, mert az előre nem látható események törlesztési képességre gyakorolt kockázatát csökkenti. Ezekkel, a kockázatokkal a válság hatására az emberek nagy része, most szembesült közelebbről. Ez azt jelenti, hogy haláleset rokkantság esetében a fennálló teljes tartozást kifizeti a biztosítás, kereső képtelenség vagy munkanélküliség esetében, pedig az aktuális törlesztő részleteket vállalja át a biztosító.

Ezt a nagyon népszerű terméket, mind az ingatlan fedezetű hitelek, mind a személyi kölcsönök, de akár a hitelkártyák esetében is igényelhető.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem számít ajánlattételnek, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A részletekért hívja munkatársunkat!

További információkért kérje, irodánk segítségét!

Budai Gizella: 06 70 329 1543

Nádasdi Szilvia: 061 200 5254