Lakáslízing

LAKÁSLÍZING, INGATLANLÍZING

ÖN is pénzügyi gondoktól mentes szabadságra vágyna?

 VAGY NEM ÉRDEKLI, HA MILLIÓKKAL TÖBBET FIZET!

A lakáslízing, ingatlanlízing olyan lehetőségeket nyújt, mint pl: felső korhatár. A lakáslízinget hosszabb futamidőre kérheti, BAR-os házastárs kihagyható, végrehajtó nem találja meg a hitel futamidejéig. Passzív BAR-osan is vásárolhat ingatlant stb. SZAKÉRTŐNK MEGOLDÁST NYÚJTHAT A PROBLÉMÁJÁRA ,BÁRMI IS LEGYEN AZ! Reprezentatív példa: 5 millió/10 évre/46.900/THM 2.78%/ visszafizet 5.7 milliót.KÉRJÜK, HA AZONNALI HITELRE VAN SZÜKSÉGE, RÉSZLETESEN TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT! SORON KÍVÜL FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!                    

Tel: +36 70329 1543 vagy +36 70 409 0963

Lakáslízingért, ingatlanlízingért töltse ki az űrlapot MOST!

 

Az Ön sikere a Mi sikerünk, ezért személyre szabva olyan pénzügyi   információkat kap, hogy közben az élete is élhetőbbre vált.

Nagy tisztelettel szolgálatára:

Budai_Gizella_Hitel-gyorsan                   Nádasdi Szilvia Hitel-gyorsan
Budai Gizella    és    Nádasdi Szilvia
ügyvezető                       irodavezető

MILYEN ÜGYEKET VÉGZÜNK RENDSZERESEN?

Az egész ország területéről fogadjuk az érdeklődőket.A kapcsolattartáshoz (pl: dokumentumok eljuttatása) igénybe veheti a futárszolgálatunkat,amelynek díja Budapest 100 km-es körzetében alkalmanként 6.000Ft, 100 km-en kívül 8.000 Ft. Az Expressz Hitelcentrum Kft. igen nagy tapasztalattal és kiépült kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Szívesen látjuk irodánkba egy személyes és díjmentes konzultációra.  

 • problémás ügyeit bízza szakemberre, előzetes költségek nélkül
 • kérjen FIX- kamatozású hitelt
 • ingatlan tulajdonos BAR/KHR – vagy kis összegű/1m alatt/ végrehajtás
 • vásárlásnál passzív KHR/BAR
 • adóstárs korhatár nélkül, akár 85 éves is lehet
 • jövedelem legalább minimálbér 84.788 FT és egyéb juttatások
 • 20-30% önerő ingatlan vásárlásnál: CSOK, +ingatlan bevonása vagy készpénz
 • Az egész ország területéről fogadjuk ügyfeleinket

A HITEL GYORS ÁTFUTÁSI IDEJE TÍZÉVES TAPASZTALATUNKON ÉS FELKÉSZÜLTSÉGÜNKÖN ALAPUL!

Reprezentatív példa – 2017. január 4-től visszavonásig érvényes hatályos kondíciók:

5 millió Ft kölcsönösszeg 20 évre 1 ingatlanfedezettel, akár 30.988,-Ft/hó   kamat: 4,26 %   THM: 4,6 %

Azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akiknél a házastárs egyik résztvevője  BAR listás.

Lakáslízingnél  a hitel megfizetésével a futamidő végén kerül az adós nevére.

Előnyt jelent egyéb behajtásoknál is, mert nem az adós nevére kerül az ingatlan a futamidő végéig. 

A lakáslízing nem “csodafegyver”, de a lakáshoz jutás egyik új és használható módja. A lakáslízing lehetővé tette, hogy minimális önerővel lakáshoz jussanak a viszonylag nagy keresettel rendelkezők, vagy minimális önerővel rendelkezők is. Elfeledve az albérletet és a pénzt saját otthonuk megszerzésére költve.

lakaslizing

Mi az a lakáslízing?

A lízing fogalmát sokan ismerik, hiszen vásároltak már ily módon személyautót. Miért ne lehetne bérbe venni lakást is úgy, hogy aztán a végén tulajdonjogot is szerezzünk?

Zártvégű pénzügyi lakáslízing

A zártvégű pénzügyi lakáslízing szerződés alapján az ügyfél a futamidő végén megszerzi a lakás tulajdonjogát, míg nyíltvégű pénzügyi lakáslízing szerződés esetén csak vételi jogot szerez (nem kell tulajdonossá válnia a végén). Lízingszerződés esetén a lakás tulajdonosává csak a szerződés végén, egy előzetesen megállapított összeg kifizetésével (maradványérték) válhatunk, addig a lízingcégé a lakás, mi csak béreljük azt.

Nyíltvégű lakáslízing

A nyíltvégű lakáslízinget akkor ajánljuk, ha használt lakóingatlant kíván lízingelni, illetve ha vállalkozás lízingel és az nem ÁFA alany. További előny, hogy illetékfizetés csak a futamidő végén keletkezik.

A zártvégű lakáslízing ajánlott új lakás vásárlásakor, lakás-visszlízing esetén, illetve vállalkozások számára, hiszen, ha a kiválasztott ingatlan eladója ÁFÁ-s számlát állított ki, (pl. üzletről, irodáról stb.) és a lízingbevevő egyébként megfelel a visszaigénylési feltételeknek az ÁFA teljes összege visszaigényelhető.

Lakáslízing előnye

 • 20% önerőtől igényelhető. (Induló költségek is vannak)
 • bármilyen jövedelemforrás beszámít
 • rugalmas és gyors ügyintézés
 • tulajdonos kijelölési lehetőség a szerződés végén
 • maradványérték megállapításával (végén fizetendő) csökkenthető a havi részlet
 • akár 35 éves futamidő
 • használt és új lakásnál egyaránt igénybe vehető, bár új lakásnál kedvezőbb

Lakáslízing igénylés feltételei:

 • Az igénylő nem szerepelhet a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) aktív státusszal.
 • A fedezetül felajánlott ingatlan értékének megállapítását az ingatlan értékbecslők végzik, melynek költségét az Ügyfél viseli.
 • A lízingbevevő a lízingdíj összegét folyószámláról törleszti.

Továbbá általános feltétel a folyamatos – legalább 3 hónapi időtartamú – munkaviszonyból származó rendszeres jövedelem, amelynek mértéke eléri a mindenkori minimálbér összegét.

Kinek ajánljuk a lakáslízinget?

Elsősorban magasabb jövedelemmel rendelkező fiatal pályakezdőknek, albérletben élőknek, illetve lakást cserélőknek, akik a régi lakást esetleg megtartanák (vagy csak később adnák el).
Jó megoldás a lakáslízing, ha nem akarjuk, hogy az APEH lássa milyen vagyonunk van, esetleg sok a cég által fizetett bérleti díj és meg szeretnénk venni az irodát/telephelyet. Azok számára is jó megoldás, akik csak befektetési szándékkal szeretnének ingatlant venni, hiszen a lízingelt lakás albérletbe kiadható.

További lízing lehetőségek:

Lehet minimális önerővel lakást vásárolni hitel felhasználásával is.

 • Visszlízing (adja el az ingatlanát a lízingcégnek és bérelje/majd vegye vissza. Hasonlít a szabad felhasználású hitelre.)
 • Hitelre váltható lízing (Lízingként indul a konstrukció, de átalakítható hitellé a futamidő során.)

A lakáslízing ügyintézéséhez kérje segítségünket.

Munkatársaink várják megkeresését az ország egész területéről. Megtaláljuk a megfelelő megoldást. Ingyenes tanácsadás, akciós kamatok, egyedi ajánlatok.

Kérjen ÖN is hitele mellé, törlesztési biztosítást!

A törlesztési biztosítás azért vonzó, mert az előre nem látható események törlesztési képességre gyakorolt kockázatát csökkenti. Ezekkel, a kockázatokkal a válság hatására az emberek nagy része, most szembesült közelebbről. Ez azt jelenti, hogy haláleset rokkantság esetében a fennálló teljes tartozást kifizeti a biztosítás, kereső képtelenség vagy munkanélküliség esetében, pedig az aktuális törlesztő részleteket vállalja át a biztosító.

Ezt a nagyon népszerű terméket, mind az ingatlan fedezetű hitelek, mind a személyi kölcsönök, de akár a hitelkártyák esetében is igényelhető.

 

Budai Gizella: 06 70 329 1543

Nádasdi Szilvia: 06 1 200 5254